Hommaforum tarjoaa parasta maahanmuuttokeskustelua.

Kun tietokonepeleillä päänsä sekoittanut norjalainen hullu tappoi 77 maanmiestään, valtasi koko maailman suru ja järkytys. Al-Quaidaa lähellä olevat tahot kuitenkin riemuitsivat ja ennen todellisen syyllisen selviämistä, he myös ottivat ”kunnian” verityöstä itselleen. Ilmeisesti siellä kuviteltiin, että joku heidän Osloon kätkeytyneistä soluistaan oli viimeinkin onnistunut siinä, mitä aikanaan on luvattu ja pariin kertaan jo yritettykin.

Lähes yhtä kummallisia reaktioita on asian tiimoilta kuultu Suomessa sosiaalidemokraattien riveistä. Puoluesihteeri Mikael Jungner on vaatinut Jussi Halla-ahon (ps.) eroa hallintovaliokunnan puheenjohtajan paikalta joidenkin ikiaikaisten ja asiakokonaisuudestaan irrotettujen sutkautusten pohjalta.

Samaa laulua jatkaa omassa kolumnissaan (Ankkuri 6.8) paikallisdemari Kim Soares.Tekstissään Soares haukkuu Hommaforumin, joka on maamme johtavan maahanmuuttoajattelijan, Jussi Halla-ahon masinoima, Suomen ensimmäinen ja asiantuntevin maahanmuuttopolitiikkaa käsittelevä keskustelupalsta. Soaresin maalaama kuva ”hommalaisista” on verraten kyseenalainen. Palstan aktiivina tiedän, että siellä keskustelee useita kansanedustajia, poliiseja, tullin ja rajavartioston työntekijöitä, opettajia, sosiaalityöntekijöitä, sekä muita maahanmuuttajia työssään kohtaavia ammattilaisia. Vastaavaa asiantuntemusta ei muilta keskustelupalstoilta löydä.

Toki hommaforumillekin on pesiytynyt ”trolleja”, jotka nimimerkin suojista koettavat antaa maahanmuuttokriittisestä liikkeestä hieman yksinkertaista ja rasistista kuvaa. Tosiasia kuitenkin on se, että tietyiltä ilmansuunnilta Suomeen ja Eurooppaan tuleva maahanmuutto on vahingollista sekä huoltosuhteellemme, että sisäiselle turvallisuudelle. Useissa maissa päävastuun huonosta maahanmuuttopolitiikasta kantaa eräs vasemmistopuolue. Arvatkaapa omissa ennakkoluuloisissa mielissänne, että mitkä ilmansuunnat ja mikä puolue?

4 kommenttia (+lisää omasi?)

 1. Tuumaaja
  Elo 07, 2011 @ 21:34:41

  Tietokonepeleilläkö se Breivik päänsä sekoitti? Onko sinulla parempaa tietoa tästä? Asiantuntemusta Hommaforumin jäsenistöstä toki löytyy, harmi vain että ovat sekoittaneet päänsä Eurabia-fantasioilla, kuten eräs norjalainenkin.

  Vastaus

  • juhoeerola
   Elo 10, 2011 @ 12:52:58

   Kyseessä oli vastine Kim Soaresille, joka suunnittelee tietokonepelejä. En aidosti usko Breivikin seonneen peleistä. Kunhan kuittasin samanlaiseen harhaluuloon.

   Vastaus

 2. Heikki Saarinen
  Elo 12, 2011 @ 11:24:06

  Tuskin tietokonepeleillä kukaan saa päätään sekaisin. Itse olen pelannut 80 luvun puolivälistä asti ja vielä en ole kertaakaan käyttänyt väkivaltaa.

  Itse asiassa olen harvinaisen rauhallinen henkilö vaikka Fallout: New Vegasissa vihollisten päät irroitankin miekalla yms.

  Jos henkilö on hullu niin hän on hullu ja saa kimmokkeen väkivaltaan vaikka Tarja Halosen kissan kuolemasta. Tietokonepelejä on aivan turha syyllistää mihinkään.

  Vastaus

  • juhoeerola
   Elo 14, 2011 @ 18:37:41

   Kuten mainitsin, viittaus tietokonepeleihin oli vain kuittaus Kim Soaresille, jonka kirjoitukseen tekstini oli vastine. Hän näki ”syyllisenä” Homma Forumin ja Jussi Halla-ahon, joka on yhtä naurettavaa, kuin tietokonepelien syyllistäminen.

   Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: