Kohu-uutisia

Jytky tuli 17.4.2011. Tuli lehdistöstä ja Yleisradiosta piittaamatta. Tuli, vaikka netissä Suomi oli suvaitsevainen. Tuli huolimatta siitä, että Soinia saattoi äänestää vain Uudellamaalla ja vaikka puolueella ei muita tunnettuja ehdokkaita ollutkaan. Jytky tuli, vaikka Mikael Jungner varoitteli Soinin mukana eduskuntaan nousevan kymmenen sikaa säkissä ja vaikka maahanmuuttokriittisen ”Nuivan vaalimanifestin” allekirjoittajat nähtiin fasistirasistikyttänatsisikoina (Soinin säkissä). Jytkyn syntyä ei saatu abortoitua millään.

Jytkyn jälkeen Hakkarainen imitoi imaamia. Absolutisti sammui pöytään ja heitettiin ulos kapakasta. Kirkkohopeatkin vietiin. Norjassa tullut jytky oli ikävämpi ja sekin oli joidenkin mielestä juuri sen alkujytkyn syytä ja jälkijäristys. Monikulttuurisuus oli jytkynkin jälkeen hanurista ja Jungner vaati eroa hallantavaliokunnan johdosta. Jytkyn johdosta ilmapiiri muuttui ahdistavaksi ja ulkomaalaisia bussikuskeja pahoinpideltiin. Tutkimukset osoittivat rasististen rikosten vähentyneen, mutta tutkijoiden itsensä mielestä se ei pitänyt paikkaansa, koska jytkyn tähden uhrit eivät enää uskaltaneet tehdä rikosilmoituksia.

Kreikassa on käynyt juuri siten, kuten Timo Soini jo ennen jytkyä ennusti. Kansalaiset ovat nousseet kadulle, eikä heitä saada kuriin millään. Myös toinen presidenttiehdokas, demareiden Paavo Lipponen, on ilmoittanut olevansa junttien puolella.

Jytkyn jälkeen tuli myös kopsu. Tulivat Hirvisaaren hyeenat ja Niikon homot. Tulivat kuolemantuomiot ja kyläjuhlilla strippaava kansanedustaja. Tulipa vielä eräs vitsejä laukova ja kansallissosialistiksi epäilty eduskunta-avustaja. On erotuttu, erotettu ja erottu. Kun Niinistön Jussi poisti varmistimen, unohtui baskeri ja hauveli. Lesbopresidentistä puhunut sai viimeinkin levätä rauhassa.

Joku saattaisi huolestua, että meneekö tässä nyt maine aivan tyystin ja tykkänään. Hiipuuko kannatus, haihtuuko jytky? Ei ole hiipunut, eikä ole haihtunut minnekään. Ihan jokainen kannatusmittaus joka on tehty huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen, on näyttänyt suurempaa kannatusta kuin silloin. Vaalien jälkeen olemme nousseet demareiden ohi ja yli kahdenkymmenen prosentin puolueeksi. Minä en jaksa ollenkaan huolestua siitä, jos joku kirjoittaa meistä negatiiviseen sävyyn. Suomalainen kun on nimittäin sellainen, että se asettuu kiusatun puolelle ja diggailee Turhapuroa.

15 kommenttia (+lisää omasi?)

 1. Ari-Pekka Haapanen
  Mar 11, 2011 @ 09:59:59

  Asiaa. Median kohu-uutisoinnilla on rahalliset ja poliittiset motiivit. Nyt täytyisi puolueen satsata oma kanava tai portaali asioiden esiin tuomiseen. Tai alkuun vois vaikka alkaa tuottaa sisältöä vaikka nykyisillä kanavilla. Tai esimerkiksi ”Suomi” -kanavalla. Valitettavasti monelle puol ysin ylenannot ovat ainoa lähde. Siihen pitää saada muutos. Muutoin kohut tulevat jatkumaan ja asiat jäävät taka-alalle.

  Eikö Juho voisi olla vaikka poliittinen tv kanava?

  Vastaus

 2. Jukka Sinivaara
  Mar 11, 2011 @ 10:26:06

  Jos Juho olisi poliittinen tv-kanava, niin saattaisi katsojamäärät olla kohtuullisen pieniä! Kun tuo Venäjä nyt on erikoisosaamista, niin tiedän, ettei maastamme kovin moni kuitenkaan ole vaatimassa Suomen entisten alueiden palauttamista Venäjän Karjalasta tai Petsamon palauttamista Venäjälle sotilasstrategisesti hyvin tärkeältä NATO-maa Norjan rajan tuntumasta! Kyllä aika moni muukin lisäkseni tietää, että Venäjän ja Suomen välistä rajaa muutetaan tarvittaessa sotimalla! Tämän on itse Venäjän lähetystön silloinen kakkosmies Kotkassa järjestetyssä tilaisuudessa sanonut! Kyllä siinä Karjalan palautusta vaatineet kummasti hiljenivät!

  Perussuomalaisten kannatus perustuu muiden puolueiden kyvyttömyyteen hoitaa asioita ts. protestiääniin! Onneksi me suomalaiset olemme sen verran sitkeää porukkaa, että kun päätämme saada muutoksen aikaan niin se myös tehdään! Hyvää apua tähän on tarjonnut euroon liittyvät sekoilut!

  Vastaus

  • ainaväärässä
   Mar 11, 2011 @ 20:12:02

   Jos kommentoisin nyt tätä! Ja laittaisin huutomerkit, jokaisen lauseeni loppuun! Niin ääneni raikaisi läpi bittiavaruuden ja telekineettisesti kaikuisi lukijan pään sisällä! Jatkakaa!

   Vastaus

 3. Ari-Pekka Haapanen
  Mar 11, 2011 @ 18:57:53

  Pieni korjaus. En tarkoittanut että kanava olisi ”Juho”. Parempi lause olisi ollut: Juho, eikö voisi olla oma poliittinen tv-kanava?

  Vastaus

 4. Jukka Sinivaara
  Mar 12, 2011 @ 11:10:09

  Kaikki mikä tukee valtakunnallista demokratialiikettä on pelkkää plussaa! Miksei sitten tv-kanavakin! Mistä tohon eilen Karille ja Tiinalle lähettämän viestini asiaa selventämään!

  Heippa Kari ja terveiset Kotkasta!

  Olenkin näköjään jo aiemmin lähettänyt sinulle paperit! Asia on edistynyt siten, että ollaan perustamassa valtakunnallista yhdistystä, johon Joona Mielonen on tulossa Kotkan (miksei sitten ainakin Etelä-Kymenlaakson) osaston puheenjohtajaksi http://www.kymensanomat.fi/Mielipide—Sana-on-vapaa/2011/10/25/Kotkaan+puoluerajat+ylitt%C3%A4v%C3%A4+demokratialiike/2011312285565/69

  Joona Mielonen on Timo Nevaranna, joka taas on SAK:n aluejohtaja, kansanedustaja Jukka Kärnän avustaja http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/hkx3000.sh?edustnro=1145&kieli=su. Tuossa Joona ja Timo ovat hiihtolenkillä http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2494230/joona-mielonen-kavelee-ja-hiihtaa-rautateiden-puolesta

  Kun Joonan kirjoitus aukeaa yo linkistä, niin tämmöisiä Timo kirjoitti http://www.kymensanomat.fi/Mielipide—Sana-on-vapaa/2011/10/18/Demokratia+palautettava+kunniaan+Kotkassa/2011312263155/69

  Keverin Timo sinulla jo onkin kaverina http://www.facebook.com/profile.php?id=100001501509374. Timo on tehnyt töitä Merikuriirille, josta on tietoa linkissä http://www.komete.fi/

  Olisi kiva, jos Kari voisit katsoa asiaa!

  HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA TOIVOTTAEN
  Jukka Kotkasta, puh. 041 728 0626

  Vastaus

 5. Jari Heinonen
  Mar 12, 2011 @ 18:42:40

  Tuostahan puuttui vain ”kohukansanedustajan vaiettu tukankääntö” ja ”vaalilupaukset säilytettävä, ei kasvojansa”… t. Lahest

  Vastaus

 6. Jukka Sinivaara
  Mar 14, 2011 @ 10:48:30

  No on noita Jari Heinosia facebookissa melkoinen liuta! Taidankin ottaa hankkeeseen vaan kakki JH:t. Mut siellä Lahden seuduilla olisi tarjolla kaveriksi tämmönen http://diskurssejajohtamisesta.blogspot.com. Hän on myös bookissa!

  Vastaus

 7. Kari Koskinen
  Mar 14, 2011 @ 17:33:10

  On tietysti ymmärrettävä, että Helsingin Sanomat on hermostunut,
  kun edelleenkin on selvä mahdollisuus, että Timo Soinista tulee presidentti.
  Sauli Niinistö on osoittaunut tylsänpuoleiseksi keskustelijaksi (ja jostain syystä
  hän vielä alkoi kannattaa pakkoruotsia suunnilleen sillä perusteella, että
  näin on hyvä, toisin sanoen hän ei siinäkään aja muutoslinjaa: itse ei osaa
  ranskaa eikä saksaa, koska on pakkoruotsitettu mutta näyttelee tyytyväistä).

  Juho: Soini on ollut oikeassa, mutta se ei riitä. Nyt kun Kreikka menee konkurssiin
  ja on edelleen riitainen (kansa, virkamiehet, johtajat eivät halua leikkauksia), nyt
  alkavat KAIKKI toistaa, että niinhän me silloin alussa jo tiedettiin ettei tämä onnistu jne. jne. eli puhua olevansa oikeassa.

  Juho: Kansa tukee haukuttua (eli Helsingin sanomien ja Ylen ivaamaa Perussuomalaista kansanliikettä mutta se tietenkään ei riitä. Toimintaa tarvitaan.

  Sinänsä on hyvä asia, että esim. Jussi Halla-aho ja Soini itse eivät keskustele
  Hesarin tai Ylen provokaatioista heidän kanssaan, vaan tekevät ehdotuksiaan.

  Jussi Niinistöstä kannattaisi jokaisen ottaa mallia ja hänen uutteruudestaan.
  Jussi Niinistön esitykset pääsevät julkisuuteen
  http://www.ts.fi/online/kotimaa/276836.html
  Eduskunnan puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö (ps.) esittää , että varusmiesten kotiuttamisraha pitäisi palauttaa

  ja hänen kotisivunsa lisääntyvät uusilla esityksillä melkein joka päivä
  http://jussiniinisto.fi/

  Hyvää jatkoa ja lujaa toimintaa kuntavaalien voitolliseen tulokseen.

  Vastaus

 8. Kari Koskinen
  Mar 17, 2011 @ 16:50:17

  Juho: Jytky tuli, vaikka Mikael Jungner varoitteli Soinin mukana eduskuntaan nousevan kymmenen sikaa säkissä ja vaikka maahanmuuttokriittisen ”Nuivan vaalimanifestin” allekirjoittajat nähtiin fasistirasistikyttänatsisikoina (Soinin säkissä). Jytkyn syntyä ei saatu abortoitua millään.

  Kataisen uho: suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa.

  Nyt on ilmennyt, että Katanen-Vanhanen-Kiviniemi -hallituksen puheet maahanmuuttajien tarpeesta työelämässä eivät KOSKAAN tule toteutumaan. Eivät sinne päinkään.

  Jorma Ollila käytti puheenvuoron, jonka mukaan jo nyt 2011 on 150 000 ylimääräistä suomalaista eli liikaa tekijöitä töissä odottelemassa talouden pikanousua, jota ei tietenkään tähän hätään tule.

  Taloudellista kasvua ei juurikaan ole, joten työpaikkoja ei synny. Lisäksi suuret ikäluokat lähtevät lopullisesti eläkkeelle, joten työn tuottavuus automaattisesti laskee jonkinverran heidän ammattitaitonsa katoamisen myötä. Tämä tuottavuuden lasku johtaa kulujen kasvuun. Taloudellisen kasvun puute Euroopassa ja kulujen kasvu Euroopassa vaarantavat suomalaiset työpaikat lopullisesti.

  Kun tähän soppaan lisätään hillitsemätön maahanmuutto, kenelläkään ei ole enää kivaa asua Suomessa. Eikä varaa. Vaikka veroja nostettaisiin, niin passiivinen työllistämätön väestö syö veroilla ostettavia sosiaalipalveluja, terveyspalveluja ja julkisia palveluja, jotka jaetaan yhä kasvavan passiivisen pääluvun mukaan.

  Jorma Ollila kertoo tilanteen
  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117854-jorma-ollilalta-nayttava-ulostulo-%E2%80%9Dhalyttavaa%E2%80%9D
  http://www.hs.fi/talous/Jorma+Ollila+Suomessa+liikaa+tehottomia+ty%C3%B6ntekij%C3%B6it%C3%A4/a1305549454984
  Tuotannon supistumisesta huolimatta yritykset eivät ole vähentäneet merkittävästi työvoimaansa. Se on aiheuttanut Ollilan mukaan ”tuottavuusvajeen”, jonka suuruus on 150 000 henkilötyövuotta.

  Jyrki Katainen on elänyt aivan omassa harhaisessa maailmassaan ja jopa väittänyt, että Suomeen tarvitaan lähivuosina miljoonia työläisiä ulkomailta, ja nyt ei tarvita edes oman maan kansalaisia, koska liikutaan tuottavuusvajeella

  Kataisen uhoa vakavilla asioilla:
  http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

  Vastaus

 9. Lancelot
  Mar 29, 2011 @ 10:31:39

  Jukka ei selvästikään kannata poliittista tv-kanavaa – kirjoittihan hän tuossa aiemmin että katsojamäärät olisivat KOHTUULLISEN pienet. Eli siis määrät olisivat Jukan vaatimuksista huolimatta vielä vähän suuret, mutta hän kuitenkin ne hyväksyisi. Jukka lienee tarkoittanut KOHTALAISEN pieniä katsojamääriä. Piilotajunnastako kumpuaa tuollainen, vai onko sanan säilä tylsymässä (ja tähän liitteenä 16 000 sivua sanojen etymologiasta)?

  Vastaus

 10. masa
  Tou 04, 2012 @ 22:28:00

  Mites sen jytkyn kävi? Loppuiko bensa vai menikö kaikki paukut kansallissosialisteille? Ei taida avustajakaan saanut uusia töitä mistään….

  Vastaus

  • juhoeerola
   Tou 16, 2012 @ 15:10:57

   Mihinkäs se nyt olisi sulanut? Meillä on edelleen samat 39 kansanedustajaa rivissä kuin vuosi sitten ja avustajaani en pois vaihtaisi.

   Vastaus

 11. dwbnowslitgm
  Tou 29, 2013 @ 03:50:31

  iejivsflryqj

  Vastaus

 12. hdpddiynlujl
  Tou 29, 2013 @ 03:51:46

  ajfiuglkrley

  Vastaus

 13. Jukka Sinivaara
  Tou 31, 2013 @ 09:19:09

  Nyt sitten ollaan tilanteessa, jossa Keskusta on hyvän puheenjohtajansa Juha Sipilän johdolla tekemässä hyvää työtä, joka on laajasti äänestäjien keskuudessa huomattu. Kun samaan aikaan muut puolueet sekoilevat kunta- ja soteuudistuksessa eikä toi eurokaan taida Suomeen ihan paras valuutta olla, niin Keskustalle on annettu mitä parhain pelipaikka. Perussuomalaisten äänestäjänä olen hyvin huolestunut puolueen tilasta. Puoluetoimiston kolmesta järjestösihteeristä http://www.perussuomalaiset.fi/puoluetoimisto vain Riikka Slunga-Poutsalo pystyy asialliseen työhön. Noi kaksi muuta on ihan kaheleita. Ei ihme, että Timo Soinia alkaa kyllästyttää http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/141415-onko-soinikyllastynyt-joukkonsa-paapomiseen-ja-vahtimiseen Kaipa sitä nyt kuitenkin puheenjohtajana voisi järjestösihteeriensä valintaan vaikuttaa, vai eikö Soini johdakaan Perussuomalaisia ??

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: