Perussuomalaisuus edustaa rehellistä poliittista kulttuuria.

Torstaiaamun lehdessä (Kysa 28.6) Matti Piipari (sd.) arvosteli perussuomalaisten tapaa kritisoida poliittista korruptiota ja hyvävelijärjestelmiä. Piiparin kirjoituksessa on totta ja oikein se, että perussuomalaiset on niin kunta- kuin valtakunnankin tasolla vastustanut poliittiseen elämään kuuluvia puoluetukia ja kokouspalkkioita. Rehellisyyden nimissä voidaan sanoa, että nykyisessä taloudellisessa tilanteessa niissä olisi karsittavaa.

Piiparia häiritsee se, että samalla kun perussuomalaiset tukia kritisoivat, ottavat he itse niitä kuitenkin auliisti vastaan. Tämäkin on aivan totta. Näin me perussuomalaiset todellakin teemme. Mielestäni Hyväntuulen tiellä tulisi olla 90 km/h nopeusrajoitus, mutta niin vain seitsemääkymppiä minäkin köröttelen, ainakin useimmiten.

Olisi verrattoman hölmöä olla ottamatta vastaan niitä samoja tukia joita muutkin saavat. Etenkään kun meillä ei ole taustallamme maan laajuisia mediataloja omaa sanomaamme pönkittämässä. Tukiaisia tulisi leikata samassa suhteessa ja ihan kaikilta. Kokonaan niitä ei tule poistaa, sillä silloin varaa politiikan harrastamiseen ei olisi muilla, kuin ökyporvareilla. Eduskunnan ulkopuolella oleville pienpuolueille voisi tukea antaa jopa lisää.

Suurinta ärtymystä Piiparissa tuntuu herättävän se, että tulimme ostaneeksi uuden puoluetoimiston Helsingin parhaalta alueelta. Sen Piipari kuitenkin jättää mainitsematta, että toimisto rakennettiin vain ja ainoastaan suomalaista työvoimaa käyttäen, vain ja ainoastaan kotimaisista raaka-aineksista. Tämä jos mikä todistaa rehellisestä poliittisesta kulttuurista, toisin kuin vaikkapa Kotkan demareiden konserttitalokaupat.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Harri Erkkilä
    Hei 23, 2012 @ 16:08:15

    Hyvä pointti tuo, mikä liittyi puoluetoimiston rakentamisen periaatteisiin. Voisi väittää ettei mikään muu puolue pystyisi moiseen linjakkuuteen.

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: