Vaaleista tummiin.

Kunnallisvaaleista on tätä kirjoittaessa kulunut tasan viikko ja väyrysmäisesti on muutama yö niiden päälle tullut siis nukuttuakin. Nyt kykenee jo muutaman sanan tuloksesta sanomaan. Perussuomalaiset oli vaalien ainoa voittaja. Kaikilla muilla puolueilla tulos laski edellisiin kunnallisvaaleihin verraten. 12,3 % prosentin valtakunnallinen kannatus oli kaikki vaalit huomioiden puolueemme kautta aikojen toiseksi paras lukema, vaikka mukaan otettaisiin jopa SMP:nkin aikaiset saavutukset. Vaalivoittaja on se, joka lisää kannatusta edellisiin vastaaviin vaaleihin verrattuna. Ei se joka saa isomman kannatuksen kuin gallupeissa, eikä myöskään se joka saa paremman tuloksen kuin joissain muissa vaaleissa.

Olen ollut puolueen toiminnassa mukana vuodesta 2006 lähtien. Koko sen ajan on perussuomalaisia pilkattu siitä, että olemme ainoastaan Timo Soinin varassa. Enää emme ole. Meillä oli pitkin Suomea noin 20 ehdokasta, jotka keräsivät jokainen yli tuhat ääntä. Eniten ääniä toi helsinkiläinen kansanedustaja Jussi Halla-aho. Emme ole yksin, emmekä yksin Soinin varassa.

Jos kunnallisvaaleissa saavutettu tulos siirretään vuonna 2014 pidettäviin eurovaaleihin, kaksinkertaistamme perusmeppien määrän nykyisestä. Eurovaaleissa kukin puolue saa asettaa ainoastaan 20 ehdokasta. Emme siis joudu antamaan ehdokasmäärissä tasoitusta, kuten kunnallisvaaleissa. Niissä karkeloissa on valtakunnan ykköspuolueen paikan tavoitteleminen täysin perusteltua.

Kotikunnassani Kotkassa saimme 15,7 prosentin kannatuksen ja miltei neljätuhatta ääntä. Tuplasimme neljän vuoden takaisen saavutuksen. Olen erityisen ilahtunut siitä ryhmästä, joka tammikuussa työt aloittaa. Se on sopiva sekoitus kokemusta ja tuoreutta. Kymen piiri oli Pohjois-Karjalan jälkeen Suomen parasta perussuomalaisten kannatusaluetta. Ilmankos hallituspuolueet haluavat ne Savoon sotkemalla lopettaa. No, Kotkaapa on jo ennestäänkin sanottu savolaisten Amerikaksi.

Kotkassa eniten huomiota on herättänyt Amon Rautiaisen valinta huikealla äänimäärällä valtuustoon. Amonhan tuli ennen vaaleja kuuluisaksi siitä, että oli ennen ehdokkaaksi ryhtymistään kirjoittanut suljetulla facebook sivustolla keittävänsä mullahien palvojat (ei siis yleisesti ottaen kaikkia islaminuskoisia, kuten mediassa väitettiin) elävältä, jos joskus pääsisi maailman diktaattoriksi. Mainittu kirjoitus oli tarkoitettu vain muutamille ihmisille ja liittyi uutiseen islamistisesta terrorismista. Lehdistössähän Amonin on nyt ilmoitettu kirjoittaneen maahanmuuttajavastaisia kirjoituksia. En kyllä ymmärrä miten ulkomaisten mullahien ja terroristien vastustaminen liittyy täällä asuviin maahanmuuttajiin? Tai liittyy ehkä siinä tapauksessa, jos täällä on mullaheja palvovia terroristeja.

Laki sanoo, että se joka levittää yleiseen tietoon kansanryhmää vastaan kiihottavia kirjoituksia, syyllistyy rikokseen. Se joka kirjoittaa, ei välttämättä syyllisty, vaan siis juuri se, joka suljetulta sivulta toimittaa ne tekstit koko maailman tietoisuuteen. Ja joka ainoa ihminen kyllä ymmärtää, että jos mausteita myöten luetteloi mullahinpalvojankeitto-ohjeet, niin eihän se silloin tosissaan ole. Jos väitätte vastaan, niin pataani pistän.

Olen ollut töissä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa. Suomessa asuu ihmisiä, jotka ovat joutuneet pakenemaan tänne juuri niiden mullahien opetusten tähden. Kaikenmaailman punavihreitä kunnollisvaalisivustoja harrastavien anarkomarkojen mielestä mullah on tietysti synonyymi Allahille. Kun kotkalainen kommunisti ilmoittaa lajitoverinsa olevan tappolistansa kärjessä, lopettaa poliisi tutkinnan viikon kuluttua. Suomen oikeuslaitoksen oikeudenmukaisuuden tuntien, veikkaan Amonille sakkoja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

2 kommenttia (+lisää omasi?)

 1. Jukka Sinivaara
  Mar 05, 2012 @ 10:50:06

  Tosi kun mikä on se, että Kotkassa oikeuslaitos ja poliisi suojelee tota vuosikymmeniä jatkunutta korruptoitunutta järjestystä, koska taatusti ovat siinä itse mukana. Jostakinhan niitä tekosyitä pitää kaivaa, kun hävisivät sen vuosikausia kestäneen riidan yhdestä ainoats venäläisestä LM-kartongista.

  Mutta oliko tuo Amon Rautiaisen saama äänimäärä huikea? http://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/2012/kuntavaalit/kunnat/kotka_aaniharavat_8_285.html Näyttää olevan 153 ääntä ja sijaluku 41, – kun ehdokkaita näyttää olleen 285? Vertailun vuoksi todettakoon, että eniten sai ääniä Pentti Tiusanen 2 579, ja toiseksi eniten Juho Eerola 1 054, josta lämpimät onnitteluni Juholle.

  Noin yleisesti totean, että näissä blogikirjoituksissa olisi syytä kansanedustajankin pysyä realismissa, – etenkin kun vielä sattuu olemaan puolueensa puheenjohtajistossa. Eduskuntavaaleihin http://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/2012/kuntavaalit/puolueiden_kannatus.html verrattuna Perussuomalaiset kärsi rökäletappion menettämällä 252 278 ääntä. Toiseksi eniten menetti demarit 73 634. Selvyyden vuoksi todettakoon Keskustan nostaneen 1 900 äänisaalistaan.

  Jotain tartteis sitte Perussuomalaisissakin vihdoin tehdä. Muuten tulee taatusti se kuuluisa uupelo!

  Vastaus

 2. Miikka
  Mar 15, 2012 @ 16:25:54

  Huumoria tarjolla eduskunnan pöytäkirjoissa.
  13.11.2012 pidetyssä eduskunnan täysistunnossa lausui kansanedustaja Juho Eerola sanatarkasti seuraavaa: ”Arvoisa puhemies! Ei ole ihan tavallista, että kukaan Kymijoen suistoalueelta kotoisin oleva henkilö ikinä missään olosuhteissa puolustaa Kouvolaa, mutta nyt sekin ihme tänään nähdään. Normaalisti kotkalaiset ja kouvolalaiset ovat toistensa kurkuissa kiinni.”

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: