Vastineeni Nazima Razmayerille.

Nazima Razmyar syytti 15.1 julkaistussa blogikirjoituksessaan minua vihan ja pelon lietsonnasta muslimeja kohtaan. Razmayer ei kuitenkaan sen tarkemmin yksilöinyt, mikä aiemmissa kirjoituksissani muka sitä vihaa ja pelkoa lietsoi. Tuon kaltainen rivien välistä vihjaileminen on omiaan kasvattamaan perussuomalaisiin kohdistunutta uhkaa, josta viimeisimmät todisteet ovat puolueemme Helsingin toimistoon tapahtuneet hyökkäykset, sekä europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon saama uhkaus.

Nazima Razmayer myös väittää, että en ole esittänyt mitään ratkaisuja maahanmuuton ongelmiin, tai osoittanut myötätuntoa Pariisin iskujen uhreja kohtaan. Tämä on suoranainen valhe. Jokainen voi lukea edellisen blogitekstini, johon Razmayer ilmeisesti viittaa ja kyllä siellä nyt ainakin ratkaisuja on, jos sitten sen myötätunnon ehkä rivien välistä joutuukin hakemaan.

Razmayer kirjoittaa aivan oikein, että ei ole olemassa tilastoja uskonnollisten ryhmien välisistä tulonsiirtojen saajista. Kansanedustaja Mikael Jungnerin (sd.) avustajana Razmayer on varmasti kuitenkin hyvin perillä eri väestöryhmien, myös maahanmuuttajien, työllisyyteen liittyvistä ongelmista. Razmayerin työpaikan tietopalvelusta tämmöisetkin tilastot nimittäin löytyvät. Jos tiedämme, että maasta x Suomeen muuttaneiden henkilöiden työttömyysprosentti on 70 ja jos edelleen tiedämme mitä uskonnollista ideologiaa 100 prosenttia kyseisestä maasta tänne saapuneista henkilöistä kannattaa, niin asioiden yhteen laskemisessa ei kovin kummoista hoksnokkaa tarvita.

Kun baskien terroristijärjestö ETA ja Irlannin Tasavaltalaisarmeija aikoinaan tekivät väkivaltaisia iskuja, ei kenelläkään ollut tarvetta muistuttaa, että kaikki baskit, tai irlantilaiset eivät ole terroristeja. Ihmiset ymmärsivät tämän muutenkin. Myös vasemmistolaiset Punainen armeijakunta (Baader-Mainhoff) ja Punaiset prikaatit iskivät ympäri Eurooppaa, eikä tekoja silti yleistetty koko poliittiseen vasemmistoon. Nyt kun islamistisen ideologian omaavat henkilöt kasvattavat valtaansa Suomessakin, on joillakin poliittisilla tahoilla hirmuinen tarve korostaa jokaisen islamisti-iskun yksityisluonnetta ja muunneltua totuutta kertoen vierittää vastuuta jopa karjalaistytöille. Samaan aikaan muutaman vuoden takainen hirmuteko Norjassa, tai joku Jyväskylän kirjastopuukotus niputetaan surutta samaan yhteyteen tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa parlamentaarisesti ajavien kanssa. Jostain syystä terroritekoihin suhtaudutaan kovin eri tavoin, tekijästä riippuen.

Näyttää siltä, että jihadistit ja demarit tarvitsevat toisiaan. Aina kun jihadistit iskevät jossain päin Eurooppaa, kiirehtivät demarit lausumaan jotakin siitä, kuinka äärioikeisto käyttää tilannetta nyt hyväkseen. Tällä äärioikeistolaiseksi leimaamisella demarit levittävät pelkoa ja epävarmuutta, sekä koettavat paikata omia laskeneita kannatuslukujaan.

Omassa kirjoituksessani esitin konkreettisia keinoja islamismin uhkien ehkäisemiseksi Suomessa. Olen vastaavia esittänyt jo aiemminkin. Mihinkään niistä Razmayer ei tarttunut. SDP on puolueena eniten vastuussa siitä, että Suomen kehitys monikultturisoitumisessa on edennyt samaan pelottavaan suuntaan kuin muuallakin Euroopassa. Razmayerillä ei ole ratkaisuja tähän. Aiemmin on esitetty kotouttamiseen käytettävän rahan lisäämistä. Se ei ole auttanut muualla Euroopassa ja nyt alkavat Suomessa olla rahat lopussa. Tarvitaan niitä keinoja, joita Perussuomalaiset ovat esittäneet.

8 kommenttia (+lisää omasi?)

 1. Jukka Wallin
  Tam 16, 2015 @ 05:57:49

  Asiallinen kirjoitus

  Vastaus

 2. Sini Aittakumpu
  Tam 17, 2015 @ 10:14:43

  Nimi on Nasima Razmyar.

  Vastaus

 3. Risto
  Tam 17, 2015 @ 12:25:17

  ”Kun baskien terroristijärjestö ETA ja Irlannin Tasavaltalaisarmeija aikoinaan tekivät väkivaltaisia iskuja, ei kenelläkään ollut tarvetta muistuttaa, että kaikki baskit, tai irlantilaiset eivät ole terroristeja”.

  Pitäisi paremmin erottaa Irlannin tasavalta ja Pohjois-Irlanti. Tuskin kukaan oletti aikoinaan että kaikki IRLANTILAISET olisivat olleet terroristeja.

  Vastaus

 4. Juhani Vallikari
  Tam 17, 2015 @ 17:22:47

  Nazima käyttää vanhaa ja röyhkeää retorista kikkaa joka on vähintäänkin hyvin lähellä epärehellisyyttä. Kun joku muu taho esittää asioita, joista hän ei pidä ja joita hän ei voi kumota, hän vaihtaa aihetta. Uudeksi aiheeksi hän ottaa keskustelijoista keskustelemisen ja tarkemmin vielä vastustajinaan pitämiensä tahojen kompromettoinnin.

  Politiikan pitäisi olla yhteisten asioiden hoitamista. Asioiden hoitaminen edellyttää sitä, että niistä pitää voida keskustella. Jos estetään keskustelu, estetään samalla myös yhteisten asioiden hoitaminen. Tämä on käyttökelpoinen toimintamalli vain silloin kun lähtökohta on äärimmäinen opportunismi eikä tarve huolehtia siitä että asiat tulevat hoidetuiksi.

  Maahamuuttopolitiikasta keskustelemisen pitäisi olla sekä poliittisessa retoriikassa että politiikan valmistelevissa ja toteuttavissa prosesseissa täsmälleen samassa asemassa kuin kaikki muutkin politiikan osa-alueet.

  Kukaan ei väitä talouskritiikkiä talousvastaisuudeksi, perhepolitiikan uudistamistarpeesta puhumista perhevastaisuudeksi tai koulutuspolitiikan esiin nostamista koulutusvastaisuudeksi.

  Myöskään ideologiakritiikkiä ei väitetä sen kannattajavastaisuudeksi silloin kun asioista voidaan keskustella kiihkottomasti ja tosiasiapohjaisesti.

  Vihan näkeminen siellä, missä sitä ei ole saattaa hyvinkin olla projektio. Projektiossa henkilö (tai ideologia tai ryhmä tai…) ei pysty käsittelemään omaa negatiivista piirrettään tai myöntämään sen olemassaoloa ja ”löytää” sen tästä syystä jostain muusta – voidakseen reagoisa siihen itsensä ulkopuolisena asiana. Jokainen tuntee ilmiön vaikka siitä miten sairaalloisen kateellinen keksii aina kateellisuuden muiden kuin itsensä motiiviksi, aggressiivinen näkee muut aggressiivisina, epärehellinen näkee muut huijareina…

  Vastaus

 5. Jyrki Kosonen
  Tam 18, 2015 @ 07:54:32

  Tilastokeskuksen julkisista ”nettipapereista” sain laskettua karkeasti, että JOS maahanmuutto olisi VAIN Venäjältä, Virosta sekä muutamasta Kauko-idän maasta ei huoltosuhde (työlliset per kaikki) eroaisi olennaisesti kantasuomalaisten nykyisestä huoltosuhteesta. Joka sekin joidenkin asiantuntijoiden mielestä jo kipurajalla. Mutta kun otetaan KOKO maahanmuutto huomioon huoltosuhde huononee edelleen. Kokonaisuutena määrä ei tietenkään ole vielä vakava, koska koko valtakunnan huoltosuhdetta mitataan miljoonissa ja maahanmuuttajien kymmenissä tuhansissa. Tosi ongelma jo 300 000 hipova kokonaistyöttömyys, josta kasvava määrä pitkäaikaistyöttömiä. Totaalisen vieraasta kulttuurista, kieliä (suomi tai ruotsi) osaamattomia maahanmuuttajia on tuettava vuosikausia, ennen kuin heistä saadaan yhteiskuntaa rakentava voima. Kuinka kauan on kuinka kauan? Ja paljonko maksaa rikosseuraamuksien (vankeinhoito ja uhrien korvaukset ja kustannukset) kustannukset? Ne kun eivät näy maahanmuuttotilastoissa.

  Vastaus

 6. Seppo Lehto
  Tam 18, 2015 @ 10:47:09

  On syytä muistaa: La xénophilie est l’amour des étrangers. Toiseuden rakastajat hävetkää suosikaa omaa kansaa ei muita Islam- ja maahanmuutokriitikko Seppo Lehto

  Vastaus

 7. Lauri L
  Maa 03, 2015 @ 22:42:46

  Nazimayer on toki saanut itsekin vihaa osakseen ja se on väärin, tuomittavaa sekä moukkamaista, mutta ei hän häpeä tai ujostele kylvää sitä itsekään ja kannustaa siihen mielestäni myös muita samanmielisiään.

  Monet hänen ulostuloistaan ovat selvästi vahvan vihantunteen ja antipatian kyllästämiä hyökkäysiä, joissa hän sättii, syyttää, valehtelee ja halventaa muita ihmisiä, jotka sattuvat olemaan ratkaisumalleista eri mieltä hänen kanssaan.

  Hän pyrkii leimaamaan ja demonisoimaan kokonaista kansanryhmää heidän poliittisen ideologiansa pohjalta, ymmärtämättä tai puhtaasti välittämättä siitä tosiasiasta, että kyseinen toiminta on YK ihmisoikeusjulistuksen vastaista. Eli syyllistyy itse siihen mistä muita syyttää. (tämä on nykyään erityisesti vihreiden bravuuri) (huomautus. en kannata mitään nykyistä tai mennyttä puoluetta)

  Hän on myös kunnon koulukiusaajan tavoin poiminut muutamia ihmisiä, joihin hän erityisesti kohdistaa aatetovereineen henkilökohtaisia hyökkäysiä. Se ei tue tällöin valheellisen oloiseksi muuttuvaa ”hyvän ihmisen” kuorta, jota yritetään kaupata.

  Vaan mitäpä se häntä liikuttaa. Jokainen irtopiste politiikassa on varmasti hänelle mieuluisa? Vai kannattaisiko kokeilla muiden sättimisen sijaan tehdä oikeita ehdotuksia ja tarjota omia ratkaisuja? Jos tosin on kuten voi olettaa, että Mikael J on hänet politiikkaan ”gruumannut” niin silloin tuo toive voi olla turha…

  Yllämainitut ovat mielukuvia, jotka hänestä on minulle julkisuuteen antamistaan teksteistä syntynyt. En tunne häntä henkilökohtaiseti, enkä väitä niitä miksikään jumalaiseksi totuudeksi, ei, ne ovat mielikuvia, joita hän on minussa synnyttänyt. Eli hänen toimintansa ja sanomisensa ovat synnyttäneet kielteisiä tunteita. Varmaan nyt hänen kannattajansa haluavat sitten polttaa minut roviolla, koska ajattelen väärin? 😉

  Toivon hänelle kaikkea hyvää ja pyydän, että hän muuttaisi poliittista taktiikkaansa aitosuvaitsevaisempaan suuntaan.

  Muistutan myös, ettei hän suinkaan ole yksin. Vastaavaan toimintaan syyllistyy tämän päivän suomessa hirvittävän suuri määrä ihmisiä KAIKISTA PUOLUEISTA ja PUOLUEIDEN ULKOPUOLELTA kaikki tuntuvat kiima silmissään rankentavan sisäisiä muureja ja nauttivan kun pääsevät rikkomaan ennen niin ehyttä suomalaista kansallistunnetta. Minä toivon, että yhteinen sävel löytyy, ennen kuin suuri onnettomuus meitä kohtaa.

  Jokin on muuttunut. Ja kaikki muutos ei aina ole hyvästä.

  Vastaus

 8. TN
  Huh 11, 2015 @ 02:18:05

  Toinen ääni nimelle Razmyar. Et taida Eerola paljoa lukea näitä sen jälkeen, kun olet ne ulos toimittanut?

  Muuten tietysti jokainen eduskuntaan pyrkivä maahanmuutajaehdokas tietysti syyttää jokaista eteentulevaa rasistiksi. Syy on niin itsestäänselvä, ettei siihen kannattaisi tuhlata ruutia enmpää, kuin jos kajahtanut Kokoomuksen ehdokas haukkuisi kaikkia muita kommunisteiksi ja valtion vihollisiksi. Tai toisin päin. Se on kuitenkin Naziman paras keino päästä eduskuntaan ja hyville palkoille.

  Eli relaa Juho vaan, äläkä lähde näihin mukaan. Nazimalla ei enää käytännössä ole samoja oikeudellisia aseita, mitä männä vuosina. Vaan joutuu yhä enemmän olemaan kuin kuka tahansa suomalainen.

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: